BESTILL TIME

Møt Motstanden: Gjør den til Drivkraft!

online-kurs

Har du noen gang kjent på motstanden som holder deg tilbake fra å nå dine mål? Frykten for å mislykkes eller tvilen på om du virkelig kan lykkes? Det er helt naturlig å føle det slik. Men hva om jeg forteller deg at det er mulig å snu den motstanden til din fordel?

Kanskje har du allerede hørt om vårt kurs «Motstand møtt» som ble lansert i mars? Dette kurset er skreddersydd for å hjelpe deg med å sette gode mål og faktisk gjennomføre dem. For vi vet alle hvor utfordrende det kan være, og hvordan det til tider virker umulig å bryte gjennom barrierene. Men det trenger ikke å være slik.

Kanskje har du prøvd utallige ganger, bare for å møte motgang og mislykkes? Kanskje har du til og med mistet troen på deg selv og dine evner?

Du er ikke alene. Mange har kjent på akkurat det samme. Og det er nettopp derfor jeg, Sigurd, har utviklet dette kurset. Som psykolog møter jeg mennesker hver dag som strever med lignende utfordringer, og jeg ønsker å kunne hjelpe både i og utenfor terapirommet.

Kurset består av fire økter, og det er lagt opp slik at du får tid til å fordøye og integrere læringen før du går videre til neste del.

Økt 1: Dyp Refleksjon
Vi starter med å dykke ned i selve målet ditt og hvorfor det er så viktig for deg.

Økt 2: Programmering av Det Ubevisste Sinn
Her lærer vi hvordan du kan programmere ditt ubevisste sinn for å ha fokus på målet ditt.

Økt 3: Din Indre Sabotør
Vi identifiserer og adresserer din indre sabotør, de irrasjonelle kreftene som forsøker å hindre deg fra å nå målene dine.

Økt 4: Fremtidstro
Vi retter fokuset mot din tro på fremtiden, og hvordan din tro, fantasi og forestillingskraft kan begrense eller hjelpe deg med å oppnå dine mål.

Før kurset anbefaler vi at du skaffer deg en journal eller skrivebok. Å skrive for hånd har en unik effekt på både det bevisste og det ubevisste sinnet vårt.

Synes du kurset høres spennende ut? Klikk her for å lese mer eller melde deg på!

For å bestille en time gå til vår online booking.

Bestill time

Er du ikke abonnent?

Her kan du enkelt melde deg på vårt nyhetsbrev.

Da får du gratis inspirasjon, tips & triks, refleksjoner, lifehacks, først tilgang på våre kurs, nyheter, rabatter og mye mer!