BESTILL TIME

Psykolog 

Sigurd Stubsjøen

Har du spørsmål?

Assistent

Caroline C. Barca

Å ta kontakt -

skal føles enkelt og trygt!

 

Har du spørsmål angående en time? Lurer du på om Sigurd kan hjelpe nettopp deg? Ønsker du å bestille en av bøkene hans? Uansett hva du måtte ha på hjertet, er det bare å ta kontakt. 

Vi er alle forskjellige, derfor kan du komme i kontakt med Sigurd på forskjellige måter. Trykker du på knappen under, for så å trykke videre på "Kontakt Meg", vil du komme til kontaktskjema. Du kan også skrive en e-post til: [email protected], eller kontakte oss på tlf nr: 9212 6428 (åpningstid på telefon er man: 09-14, ons: 09-14, tor: 09-17, med unntak av helligdager). Du kan også sende oss en sms, og du vil få svar få fort vi har anledning.

Ettersom han har mye å gjøre og ofte er opptatt, vil hans assistent Caroline hjelpe deg, slik at du får svar så raskt som mulig. 

Sigurd har også en tysk shepherd ved navn Akela, som pleier å være med på kontoret. Du kan se og lese mer om henne her. Har du spørsmål rundt dette, er det bare å ta kontakt.

Lengre ned på siden finner du FAQ´s (ofte stilte spørsmål), som kanskje kan hjelpe, og kart over hvor du finner oss.

 

Ser frem til å høre fra deg! 

Til kontaktskjema
Hvor holder vi til?
 

FAQ´s 

Vi får inn mange spørsmål, og har derfor valgt besvare noen av de generelle spørsmålene, her på siden. Skulle du lure på noe annet, så ikke nøl med å ta kontakt.

Vi er her for deg. 

Omtaler
 

Hvor holder vi til?

Vi holder til på Skarpsno Klinikken i Oslo. I underetasjen av et stort rødt hus, rett ved Skarpsno trikkeholdeplass. Her passerer trikk 13 til Lilleaker/Bekkestua. Parkeringsplass ute i gaten foran Skarpsno parken (mot betaling). Adressen er Drammensveien 83, 0271 Oslo og vi holder til i kjelleretasjen. For å bestille time Klikk her eller på knappen under.

Bestill time