BESTILL TIME

Hypnose behandling kan hjelpe deg med å foreta mange forandringer i livet ditt:

 • Slutte å røyke/snuse
 • Gå ned i vekt
 • Endre livsstilsvaner
 • Spise sunnere
 • Fjerne søtbehov
 • Gjøre trening lystbetont
 • Styrke selvtilliten
 • Tenke positivt
 • Stoppe negative tanker
 • Bearbeide angst og depresjoner
 • Fjerne fobier
 • Stressmestring
 • Bli kvitt uvaner
 • Øke konsentrasjonen
 • Styrke hukommelsen
 • Lett å snakke foran forsamlinger
 • Få bedre søvnkvalitet
 • Overvinne livets motbakker
Psykolog Sigurd Stubsjøen har lang erfaring og kan vise til gode resultater

Psykolog Sigurd Stubsjøen

Jeg tilbyr individuell terapi basert på psykologi og pedagogikk for å hjelp til nevnte temaer, samt en rekke andre problemstillinger gjennom Hypnose Behandling.

I min praksis skiller jeg mellom helsehjelp og pedagogisk veiledning. I den første time vil vi avklare hva det er du trenger. 

Jeg tilbyr hjelp for de fleste psykiske plager, og kan også gi psykologisk hjelp for å takle somatiske problemer.

Min kliniske erfaring startet under studietiden 1985, og forsket frem denne svært effektive terapiformen basert på psykologisk forskning om hvordan hjernen bearbeider informasjon og løsningsorienterte metoder for utvikling og forandring, og på de mest virkningsfulle teknikker innenfor NLP og Hypnose Behandling.

For eksempel viser psykologisk forskning i dag hva som gir best resultater når det gjelder å løse mange psykiske problemer. Vi vet også hva som skader mest; regresjons-terapi. Derfor har vi ingen fokus på at det er nødvendig å gå tilbake til tidligere barndomsopplevelser eller metafysisk regresjon til tidligere liv. Vi er målrettet og fokusert mot fremtid for å finne den beste og raskeste veien til målet.

Jeg jobber etter en kognitiv tilnærming, en svært løsningsorientert metode der jeg tar utgangspunkt i dine mål og hvordan du ønsker å ha det. Ved å kombinere denne tilnærmingen med Hypnose Behandling, gir dette særdeles gode resultater og mange får svært god hjelp allerede etter første møte.

Pris:

Dagtimer 1350,-

Kveldstimer 1550,-

En behandlingstime (45-60 min). 

Du kan få 10% avslag dersom du blir medlem i Mittpusterom.

Bestill:

Klikk inn på elektronisk avtalebok eller på knappen under, for å bestille time.

Kontakt:

Sigurd er veldig opptatt, og kan derfor være vanskelig å nå via telefon. Vennligst bruk kontaktskjemaet, skriv en e-post til: [email protected], eller kontakt oss på tlf nr: 9212 6428 (åpningstid på telefon er man: 09-14, ons: 09-14, tor: 09-17). Du kan også sende oss en sms, og du vil få svar få fort vi har anledning.

Ettersom han har mye å gjøre, vil hans assistent Caroline hjelpe deg, slik at du får svar så raskt som mulig. 

Bestill en time

Mer om hypnose som behandlingsform:

Hva er hypnose og løsningsorientert hypnoterapi?

Hypnose er en spesiell transetilstand som blir fremmet av en hypnotisør. I løpet av en dag går vi alle inn og ut av transer, det vil si oppslukt av for eksempel et program på TV, en samtale, en bok eller en spennende webside. I motsetning til hverdagstranser er en transe fremkalt gjennom hypnose en spesiell transetilstand som åpner opp mulighetene for hurtig læring og forandring.

Det finnes to skoleretninger innenfor hypnose. Den ene er en autoritær form for hypnose, der hypnotisøreren er den som bestemmer. Suggesjoner (beskjeder som skal påvirke underbevisstheten) er direkte og i kommandoform. Indirekte hypnose, grunnlagt av Milton H. Erickson, er en metode der hypnotisøren bruker suggesjoner som er vage, tvetydige og spiller på klientens personlighet.

Løsningsorientert hypnoterapi er en metode utviklet av Psykolog Sigurd Stubsjøen der han kombinerer de beste og mest virkningsfulle metodene innenfor hypnose og psykologi for å sikre positiv utvikling mot klientens mål. Løsningsorientert hypnoterapi bygger på Effektiv NLP og Psykologi (ENLPP), indirekte og direkte hypnose.

Vi er komplekse skapninger, og det trengs mye kunnskap om menneskesinnet for å forstå hva som skaper vedvarende utvikling.

Omprogrammering av hjernen ved bruk av hypnose

Mange snakker om idéen om å omprogrammere hjernen og noen vil naturlig nok tro at det er mulig for et menneske å programmere et annet menneskes sinn. Denne måten å tenke på er veldig misvisende; vi mener at mennesker ikke er datamaskiner som kan bli programmert. Vi er komplekse skapninger, og det trengs mye kunnskap om menneskesinnet for å forstå hva som skaper vedvarende utvikling.

Sannheten er at hypnose i seg selv ikke har noen virkning, men det som gjør hypnose virkningsfullt er de hypnotiske suggesjoner en klient blir gitt. For at en hypnotisk suggesjon skal være virkningsfull bør hypnotisøren vite hvordan man skal lage gode hypnotiske suggesjoner som treffer og fører til endring. For å lage gode suggesjoner må hypnotisøren ha en bred bakgrunn innenfor psykologi og en forståelse for menneskesinnet. Uten en slik forståelse er hypnotisøren nødt til å følge et script (en oppskrift som de gjerne leser ordrett fra et manus, eller har lært utenat), for hva de skal si. Alle mennesker er forskjellige, og ingen script passer alle de ulike behovene og problemene ett enkelt individ måtte ha.

Stubsjøen er oppdatert på det siste innenfor psykologisk forskning, noe som har bidratt til å gi oss et mer omstendelig kart over menneskesinnet. Gjennom sin metode Løsningsorientert Hypnose og Hypnoterapi, samt en bakgrunn med mer enn 25 års erfaring, er Stubsjøen i stand til å hjelpe flere og hjelpe sine klienter langt raskerere enn de fleste andre som tilbyr hypnoseterapi.

Hvem har lov til å praktisere hypnose i Norge?

Norge har en meget streng lovgivning om hypnose, og denne loven sier at det kun er psykologer og leger som har lov til å praktisere hypnose. Vi mener at intensjonen bak denne loven er veldig god fordi hypnose er et meget kraftig verktøy for å påvirke et annet menneskesinn. Uten en grundig forståelse av menneskesinnet kan hypnose misbrukes, og i verste fall skade et annet menneske.

Men det er mange i Norge i dag som praktiserer hypnoseterapi uten å være psykolog eller lege, og kvaliteten på deres utdannelse og kunnskap er varierende.

Det viktigste et menneske har er sin psykiske helse, og det er svært viktig at terapeuter kan tilby en trygg og sikker behandling basert på kunnskap. Hos Psykolog Sigurd Stubsjøen får du trygg og profesjonell terapi, da terapien er basert på Stubsjøens 30 års erfaring med psykologi, NLP og hypnose. 

Bestill en time

Youtube: Mindfulness Living

Vil du lære mer om Mindfulness meditasjon og et liv basert på Mindfulness?
Følg linken (Youtube: Mindfulness Living) til Sigurds youtube kanal om Mindfulness Living.
Alt er på Engelsk på denne siden.

Youtube: Mindfulness Living