BESTILL TIME

Litt om Sigurd Stubsjøen

Jeg er født og oppvokst i Washington, USA. I 1983 flyttet jeg til Norge, og tok psykologiutdannelse ved UiO og ble ferdig utdannet Cand.psychol i 1993.

Litt mer om meg:

Jeg er blant annet psykolog, forfatter og en erfaren kurs- og foredragsholder, og en av landets ledende eksperter innen NLP og hypnoterapi. De siste 20 årene har jeg utviklet ENLPP: Effektiv NLP og Psykologi og de siste 10 årene har jeg sammen med Rita Tellefsdal videreutviklet ENLP. Rita og jeg har nå utviklet et nytt tilbud som heter Mitt Pusterom. 

Ved siden av psykolog studiene 1984 har jeg jobbet med hypnoterapi, og løsningsfokusert terapi. Jeg er nysgjerrig og elsker å lære.

I bunn har jeg en vitenskapelig tyngde i min undervisning, og holder meg hele tiden oppdatert på den seneste forskningen innen psykologi og relaterte temaer. Så langt har jeg skrevet fire bøker:

1998, «Selvhypnose» sammen med Per Carlenius

2006, «Tenk deg Slank»

2008, «Tenk deg til Suksess»

2014, «Den nødvendige samtalen» sammen med Line Melvold

Min nyeste bok vil bli publisert i 2024.

Min visjon

«Min visjon er å hjelpe mennesker med å få et bedre liv. Ved å få innsikt i sammenhengen mellom tanker og følelser, samt ha en forståelse for tilknytning, vil vi skape grunnlag for et trygt menneske. Min tradisjonelle psykologiutdannelse, kombinert med min kunnskap om NLP gjør at jeg kan ta det beste fra to verdener og dermed bidra i ennå større grad. Håpet mitt er at når mange nok mennesker får det bedre med seg selv, vil dette bidra til å skape en trygg og fredfull verden. Psykologer spiller en viktig rolle i forskningen på dette feltet, og det er min jobb å gjøre denne forskningen tilgjengelig for folk flest.»

Psykolog Sigurd Stubsjøen er en erfaren psykolog, som kan vise til gode resultater

MITT LIVS REISE

Psykolog, far, bestefar og forfatter

I en alder av 11 år begynte jeg å lese selvhjelpsbøker. Faren min var sjømann og tok med seg flere bøker om emnet hjem. Interessen for selvhjelp vokste og jeg ble særlig fascinert av hypnose og hypnoterapi. Jeg ønsket å teste det ut,  og i løpet av mitt andre år på videregående fant jeg en kandidat, min yngre bror. Gjennom visualiseringsteknikker og hypnose kom han inn på Varsity golf-team og jeg ble overbevist om at jeg ville jobbe med dette.

Da jeg flyttet til Norge bestemte jeg meg for å bli hypnoterapeut, og på den tiden var lovene veldig strenge for hvem som kunne praktisere hypnose. Jeg måtte velge mellom å bli lege eller psykolog. Jeg valgte psykologi og ble uteksaminert i 1993. Jeg har praktisert hypnose og hypnoterapi siden 1985, og jeg brenner for å hjelpe mennesker med å overvinne problemene sine og nå sitt fulle potensial.

 

Ta kontakt om du har spørsmål
Bestill time