BESTILL TIME
En Støttehund i Trening og en Kilde til Trøst og Støtte

"En Støttehund i Trening og en Kilde til

Trøst & Støtte"

Akela

Akela, en tysk shepherd født 22. mai, og er mer enn bare en hund for eieren sin. Hun er en støttehund i trening og en viktig del av eierens private veiledning. Akelas historie er et vitnesbyrd om det utrolige båndet mellom mennesker og deres firbente venner, samt påvirkningen de kan ha på livet til de de tjener.

Akela ble valgt fra et kull med tyske shepherder for hennes rolige og blide personlighet. Fra en tidlig alder viste hun et stort potensial og startet treningen sin for å bli en støttehund. Denne treningen inkluderer læring av ulike kommandoer, sosialisering og eksponering for ulike miljøer og situasjoner.

 

Støttehund

Som en støttehund i trening har Akela rollen å gi følelsesmessig og fysisk støtte til de som mottar veiledning hos eieren. Hun har et spesielt talent for å merke når noen føler angst eller stresset, og vil komme til deres side for å gi trøst og en følelse av trygghet. Under veiledning har Akela en rolig tilstedeværelse og har blitt kjent for å bidra til å bryte ned barrierer og fremme mer åpne og ærlige samtaler.

I tillegg til sin rolle under veiledning, er Akela også en konstant kilde til trøst og støtte for dem hun omgåes med utenfor veiledningen. Enten det er en spasertur i parken eller bare å kose seg på sofaen, er Akela alltid der for å gi kjærlighet og omsorg.

Konklusjon

Konklusjonen er at Akela er mer enn bare en støttehund i trening, hun er en kilde til trøst og støtte for de som mottar veiledning hos eieren og et vitnesbyrd om det utrolige båndet mellom mennesker og deres firbente venner. Akelas historie minner oss om den positive påvirkningen hunder kan ha på våre liv og viktigheten av å gi dem den kjærligheten og omsorgen de fortjener.

Har du spørsmål?

Akela er ofte med på kontoret.  Har du spørsmål rundt dette, er det bare å ta kontakt.

Kontakt