Online-kurset for deg som ønsker å nå målene dine!

"Motstand Møtt"

 

"Motstand Møtt"

Målsetting med Mening:

Fra Drømmer til Resultater!

 

Drømmer du om å realisere dine største ambisjoner? Ønsker du å gjøre drømmene dine til virkelighet, men mangler veien å følge? Velkommen til vårt kurs "Motstand Møtt", ledet av den erfarne psykologen Sigurd Stubsjøen.

"Tenk deg å nå dine mål, uansett hindringer!"

 

Din reise mot suksess starter her! Dette kurset er ikke bare enda en teoretisk gjennomgang av målsetting; det er din guide til praktisk måloppnåelse.

Velkommen til et unikt kurs ledet av den erfarne psykologen, forfatteren og næringslivsveilederen Sigurd Stubsjøen. Med over 30 års erfaring, har Sigurd hjulpet idrettsutøvere, næringslivsledere og enkeltpersoner med å sette og nå deres mål. Nå er det din tur til å ta styringen over din egen suksesshistorie!

Gjennom kurset vil du ikke bare lære å sette inspirerende og realistiske mål, men du vil også motta konkrete verktøy som vil lede deg skritt for skritt mot å oppnå dem. Fra visjon til virkelighet, Sigurd Stubsjøen vil veilede deg gjennom hver fase av målprosessen og gi deg den nødvendige motivasjonen og handlekraften for å lykkes.

Hvorfor nøye deg med drømmer når du kan gjøre dem til virkelighet? Bli med oss på reisen mot suksess, og la "Motstand Møtt"-kurset være ditt første skritt mot en fremtid fylt med prestasjoner og oppnåelse. Grip muligheten til å transformere dine ønsker til handling og dine mål til triumfer – meld deg på kurset i dag og ta kontroll over ditt eget liv!

Du vil da også få muligheten til å bli en del av vårt "Motstand Møtt" Community. Dette er et sted der man kan dele tanker, prosesser, tips og råd med hverandre. Et sted der man rett og slett kan spille hverandre gode!

(Les også gjerne blogg innlegget "Faren med å sette seg mål på feil måte", skrevet av en gründer med god erfaring på dette feltet. Her kan du lese om hvorfor det er så viktig  jobbe mot målet på riktig måte.)

Mestre målsetting og overvinn hindringer med online-kurset

"Motstand Møtt"


Har du prøvd å sette mål, men mislyktes? Mangel på en strukturert tilnærming kan være årsaken. 

KUN 1600,-!

 

Lyst på enda mer påfyll?

Kjøp boken "Tenk deg til suksess" eller last ned vår gratis e-bok "Tidslinjen", som er et utdrag fra boken.

(Kjøper du online kurset nå, vil du få rabatt på boken, etter at du har lagt inn din bestilling!)

Kjøp boken til vanlig pris

Få gratis e-bok!

Her kan du helt gratis laste ned vår e-bok "Tidslinjen", som er et utdrag fra boken "Tenk deg til " suksess.