BESTILL TIME

BØKER

I mine tre bøker har jeg forsøkt å gi de beste verktøyene for hjelp til selvhjelp. Jeg ønsker å hjelpe deg med å nå dine mål, bedre din livskvalitet slik at du har mer energi og gjennomføringskraft!  

"Selvhypnose", "Tenk Deg Slank" og "Tenk Deg Til Suksess",  koster kr. 299,- + frakt. Jeg har som mål å sende bøkene med posten i løpet av 3 virker dager etter bestillingen. Bestillingen du ønsker å legge inn kan du sende oss via e-post: [email protected]

Kjøp
Kjøp
Kjøp
" Tenk deg slank hjelper deg til å nå idealvekten uten å fokusere på slankekurer og mosjon.
Viljestyrke er heller ikke nødvendig, og du kan fortsette å spise god mat.
Du vil oppleve at det er lett å gå ned i vekt når du har lært å endre hvordan du tenker og føler rundt mat, mosjon og kropp."
"Forfatterne innleder med å gi en oversikt over hvordan personligheten fungerer og viser hvordan hypnose kan opprette direkte kontakt med underbevisstheten.
Deretter følger en trinn-for-trinn-innføring i selvhypnose som kan være et hjelpemiddel i personlighetsutvikling og til å bli kvitt stress og uvaner. Med litteraturliste."
"Nå dine mål med Effektiv NLP og Psykologi: Hva er en vinner?
Ønsker du å være en god sjef og leder, leve i et godt kjærlighetsforhold, være økonomisk uavhengig, en bedre foreldre, få gode karakterer eller lære hvordan du virkeliggjør drømmene dine?
Denne boken forteller deg hvordan du oppnår mer suksess på alle områder i livet." 
Mer om Sigurd Stubsjøen

Annen anbefalt litteratur

( Linkene til bøkene vi har listet opp under, er affiliate linker. Noe som betyr at vi tjener en liten prosentandel, på salget. Når det er sagt, er dette bøker vi selv har lest og oppriktig anbefaler. Vi vil aldri anbefale produkter vi ikke står 100% inne for. Skulle du ha spørsmål, er det bare å kontakte oss. )