BESTILL TIME

BØKER

I mine bøker har jeg forsøkt å gi de beste verktøyene for hjelp til selvhjelp. Jeg ønsker å hjelpe deg med å nå dine mål, bedre din livskvalitet slik at du har mer energi og gjennomføringskraft!  

 

"Selvhypnose", "Tenk Deg Slank" og "Tenk Deg Til Suksess",  koster kr. 299,- + frakt. Vi sender bøkene med posten i løpet av 3 virkedager etter å ha mottatt bestillingen din. Boken "Den vanskelige samtalen", har vi dessverre ikke på vårt lager, men den kan kjøpes hos bokhandlere.

 

PS: Kjøper du online-kurset "Motstand Møtt", får du 30% avslag på boken "Tenk Deg Til Suksess".

NYHET: Den nyeste boken "Fra stress til ro på 10 dager" er nå til salgs! Bestill ved  klikke på knappen under boken.

 

Lengre ned på siden kan du også laste ned helt gratis ekstra materiale.

En nøkkel til indre ro og fred

Er du villig til å sette av litt tid til å omprogrammere deg selv til en roligere, tryggere og sterkere utgave? Hvordan hadde livet vært annerledes da? 

Her finner du et opplegg er du gjennom 10 dager kan lese 20 minutter, reflektere i 20 minutter og tilslutt bare lukke øynene og la deg guide i 20 minutter.

Om du liker å gå dypere, bruker du bare lengre til eller leser den om igjen. Det vil bare forsterke effekten!

Hør NRK intervjuet ang boken her!

KJØP BOKEN HER!
Kjøp
Kjøp
Kjøp
" Tenk deg slank hjelper deg til å nå idealvekten uten å fokusere på slankekurer og mosjon.
Viljestyrke er heller ikke nødvendig, og du kan fortsette å spise god mat.
Du vil oppleve at det er lett å gå ned i vekt når du har lært å endre hvordan du tenker og føler rundt mat, mosjon og kropp."
"Forfatterne innleder med å gi en oversikt over hvordan personligheten fungerer og viser hvordan hypnose kan opprette direkte kontakt med underbevisstheten.
Deretter følger en trinn-for-trinn-innføring i selvhypnose som kan være et hjelpemiddel i personlighetsutvikling og til å bli kvitt stress og uvaner. Med litteraturliste."
"Nå dine mål med Effektiv NLP og Psykologi: Hva er en vinner?
Ønsker du å være en god sjef og leder, leve i et godt kjærlighetsforhold, være økonomisk uavhengig, en bedre foreldre, få gode karakterer eller lære hvordan du virkeliggjør drømmene dine?
Denne boken forteller deg hvordan du oppnår mer suksess på alle områder i livet." 
(Vi har dessverre ikke denne boken på vårt lager, men den kan kjøpes hos bokhandlere.)
"Å ta de nødvendige samtalene handler indirekte om å ivareta barns integritet og sårbarhet - det ansvaret som er pålagt oss som offentlige omsorgspersoner.

Denne boken handler om det mange ledere opplever som noe av det mest utfordrende i lederjobben
å ta de ubehagelige samtalene.

Fokuset i boken er primært knyttet opp til ledelse av personalet, men etter hvert som du øver på å lede deg selv i ulike samtaler og situasjoner, vil denne innsikten og forståelsen føre til mer tilstedeværelse i andre typer samtaler også. Og tilstedeværelse er grunnpilaren i den nødvendige samtalen. Forfatterne presenterer en refleksjonsmodell som er et nyttig verktøy i å utvikle seg selv for dette arbeidet".

Få gratis e-bok!

Her kan du helt gratis laste ned vår e-bok "Tidslinjen", som er et utdrag fra boken "Tenk deg til suksess".

Dette er et meget effektivt verktøy for deg som vil bli bedre på å sette gode mål, og nå de!

 

Last ned "Er jeg matavhengig?" test gratis!

Har du noen gang bestemt deg for å ikke overspise, men så sittet og stappet i deg mer mat et par timer senere? Du kunne ikke si nei verken til sjokoladen, kakestykket eller den ekstra middagsporsjonen? Favorittretten din ble servert i et selskap, og du klarte ikke å slutte å spise? Kanskje du føler en tvang til å spise, hvor du gang på gang opplever at spisingen kommer ut av kontroll?

Her kan du helt gratis laste ned testen fra boken "Tenk deg slank".

Uansett hva din score blir, kan boken "Tenk deg slank" hjelpe deg med både verktøy og teknikker!

Mer om Sigurd Stubsjøen

Annen anbefalt litteratur

( Linkene til bøkene vi har listet opp under, er affiliate linker. Noe som betyr at vi tjener en liten prosentandel, på salget. Når det er sagt, er dette bøker vi selv har lest og oppriktig anbefaler. Vi vil aldri anbefale produkter vi ikke står 100% inne for. Skulle du ha spørsmål, er det bare å kontakte oss. )

 

Er du ikke abonnent?

Her kan du enkelt melde deg på vårt nyhetsbrev.

Da får du gratis inspirasjon, tips & triks, refleksjoner, lifehacks, først tilgang på våre kurs, nyheter, rabatter og mye mer!