BESTILL TIME

Kan man virkelig tenke seg slank?

Det høres kanskje merkelig ut, at man kan "tenke" selg slank. Betyr det at man da bare ligge på sofaen og intenst tenke på ideal kroppen, og som et magisk trylleslag åpne øynene og *vipps* er den der? Betyr det at mosjon eller sunn mat ikke har noe med det å gjøre? Vel, det er ikke helt sånn. MEN alt sitter i tankene, derfor kan du tenke deg til kroppen du ønsker deg og nå skal jeg fortelle deg hvordan.

Sigurd har skrevet boken "Tenk deg slank", og gir dyptgående teknikker som forklarer og hjelper deg til å se og føle hvordan det å tenke annerledes, vil hjelpe deg å nå målene dine. 

Så hva gjør denne boken ulik andre bøker om vekttap?

Den er annerledes fordi den vil hjelpe deg med å få den kroppen du alltid har drømt om, uten å fokusere verken på slankekurer eller mosjon. Viljestyrke er ikke nødvendig, og du vil ikke føle at du går glipp av god mat. Det vil bli lett å gå ned i vekt, og det vil skje når du har lært å endre hvordan du tenker og føler. Spisevanene dine er stort sett et resultat av dine holdninger i forhold til deg selv, andre personer og mat. Hvis du endrer tankene og følelsene dine, vil du på en enkel måte kunne gå ned i vekt og beholde din optimale kroppsfasong.

Gjennom boken vil du lære en rekke teknikker som vil hjelpe deg med å foreta permanente og positive forandringer i måten du tenker og føler på. Når du lærer hvordan du benytter disse teknikkene i ditt eget liv, vil det være lett å følge en hvilken som helst slankekur og foreta livsstilsendringer etter eget valg. Teknikkene du lærer er basert på vitenskapelig forskning om hvordan hjernen kommuniserer med seg selv.

Hjernen din kommuniserer konstant med seg selv ved å integrere all informasjon du tar inn via sansene. Når du for eksempel ser et eple, ser du både formen på eplet, størrelsen, fargen og om det ser godt ut. Du får et helhetsinntrykk som du kaller eple. Hjernen din jobber til enhver tid for å integrere alt du ser, hører, lukter, smaker og kjenner slik at du skal forstå det du opplever og hvordan du best bør håndtere situasjoner, mennesker og inntrykk. Denne enorme informasjonsmengden blir deretter integrert i alle tankene dine, og dette får deg igjen til å oppleve ulike typer følelser.

Hjernen har sitt eget språk som den brukertilfredshet å kommunisere med seg selv. hvis du ikke forstår din egen hjernes språk, vil det bli svært vanskelig å nå de målene du ønsker å nå. Det blir som med personer som verken forstår eller snakker engelsk, de strever når de skal formidle tankene og ideene sine til en engelskspråklig person.

Svært få mennesker vet hvordan de skal snakke hjernens eget språk. De tror at nøkkelen til forandring er viljestyrke. De fleste som forsøker selvdisiplinering og mobilisering av viljestyrke når de skal slanke seg, vil som regel bare oppnå midlertidige resultater.  Tusenvis av nordmenn er konstant på ulike slankekurer. De går ned i vekt, for så å gå opp igjen, pluss noen ekstra kilo. Slanking ved bruk av viljestyrke er en midlertidig løsning, det vil sjelden gi varig vekttap, men gjør faktisk ofte problemet verre. Når man mislykkes fører det ikke bare til vektøkning, men også til lavere selvtillit. De fleste gir opp til slutt, og helsen blir sterkt skadelidende.

I boken vil du lære hvordan du kommuniserer med hjernen din ved å lese eksemplene og anvende teknikkene i ditt daglige liv. Det er svært viktig at du lærer de ulike teknikkene, slik at du kan oppdage hva som fungerer best for akkurat deg. Hundrevis av personer har fulgt mitt program, og jeg blir alltid glad når jeg oppdager at de ulike teknikkene fungerer for ulike personer. Jeg vil fortelle deg hvordan du kan bruke hjernen best mulig for å få en sunn kropp. Du kommer til å lære effektive teknikker som får trangen til usunn mat til å opphøre og bli erstattet av lyst på sunn mat. Du lærer også hvordan du endrer måten å tenke på, slik at du vil begynne å like å gå tur og mosjonere. Du vil ikke lenger at skyldfølelse eller føle deg tvunget inn i noe du ikke ønsker. Alle livsstilsendringer du gjør viil føles naturlige, og du vil bli overrasket over hvor lett det er å gjennomføre disse. Når du leser de forskjellige eksemplene, vil du lære hvordan andre har lyktes.

Som psykolog har jeg hjulpet hundrevis av mennesker med å nå målene sine. Jeg vet hva du trenger å gjøre. Leser du "Tenk deg slank" boken, og gjør de forskjellige øvelsene, vil livet ditt ta en ny vending. Veien mot din ideelle vekt og kroppsfasong vil bli lett og morsom, fordi du vil lære hvordan du får hjernen til å like de tingene som er sunne for deg. Derfor har jeg kalt boken for "Tenk deg slank". 

Hvis det ikke føles enkelt, gjør du det ikke på riktig måte.

Ønsker du å laste ned vår gratis test ang ditt forhold til mat, eller  kjøpe boken for å kunne prøve ut teknikkene, finner du boken her.

 

Forfatter: Sigurd Stubsjøen

Medforfatter: Caroline C. Barca

For å bestille en time gå til vår online booking.

Bestill time

Er du ikke abonnent?

Her kan du enkelt melde deg på vårt nyhetsbrev.

Da får du gratis inspirasjon, tips & triks, refleksjoner, lifehacks, først tilgang på våre kurs, nyheter, rabatter og mye mer!