BESTILL TIME

Snuse slutt ved hjelp av hypnose

Det å være avhengig av snus, røyk og andre stoffer kan være vanskelig å slutte med. Med hypnose kan man mobilisere viljestyrken for å ta knekke på avhengigheten. I videoen hører vi at professoren i psykolog forteller om at forskning viser at for røykeslutt er ikke hypnose mer effektiv enn andre metoder.

Hemmeligheten for å lykkes med hypnose er å skreddersy behandlingen i tråd med personligheten til klienten. I denne videoen, Tore Gjerstad, en mann som liker å ha gode rutiner ville gjerne slutte å snuse.

Da lagde jeg suggesjoner som spilte på denne siden av personligheten hans, i.e. “hver gang du får lyst på snus vil du nå ha en rutine på å kjenne følelsen at du kaster snusboksen i søppeldunken og at du hører boksen treffe bunnen i søppeldunken.”

Det spennende er at på slutten av videoen forteller Tore at han føler at det ikke var hypnosen som hjalp, men han hadde forsøkt å slutte mange ganger før uten å lykkes, og når hypnosen skreddersys i tråd med personligheten vil klient få eierskap til handlingene sine og føle at det jeg gjorde ikke var så viktig.

Det er ok, fordi det viktigste er at han lykkes i å nå sine mål. 

https://dntv.dn.no/m/WrBVjcwW/gar-det-an-a-bli-snusfri-med-hjelp-av-hypnose

For å bestille en time gå til vår online booking.

Bestill time