BESTILL TIME

Hypnose, bli den aller beste utgaven av deg selv

Bli den beste utgaven av deg selv med HYPNOSE

Velkommen til vårt GRATIS Online minikurs om hypnose, selvhypnose og hypnoterapi. Dersom du ønsker å bli den beste utgaven av deg selv, eller vil lære å bruke hypnose for å hjelpe andre, har du nå mulighet til å lære dette av en av landets fremste eksperter på dette:

Psykolog Stubsjøen har 30 års erfaring og står klar til å fortelle deg om hemmelighetene som befinner seg i ditt ubevisste sinn – som du får tilgang til, gjennom hypnose.

Les mer her: https://sigurd-stubsjoen.mykajabi.com/p/kan-hypnose-hjelpe-deg-bli-din-beste-utgave-av-deg-selv

Hypnose er desverre omgitt av mange myter og misforståelser, til tross for grundig vitenskapelig forskning og bred klinisk bruk.  Noen mennesker er unødvendig skeptisk pga av stigmaet om at hypnose er en mystisk eller esoterisk prosedyre.  Noen mennesker antar hypnose er en ny innovasjon av “New Age”-bevegelsen, som spredte seg gjennom metafysiske samfunn på 1970- og 1980-tallet. Hypnose blitt brukt i USA siden midten av 1800-tallet, og ble avansert av pionerer av moderne psykologi som Sigmund Freud, Pierre Janet og Alfred Binet blant andre.  Ifølge Will Durant synes hypnotisering som et redskap for helse å ha oppstått med hinduer fra det gamle India, som ofte tok seg syk til templene for å bli kurert av hypnotisk forslag eller “templets søvn” en praksis om å overnatte på et tempel for meditasjonell selvfølelse og kommunikasjon med gudene, kalt Nidra i India.

For å bestille en time gå til vår online booking.

Bestill time

Er du ikke abonnent?

Her kan du enkelt melde deg på vårt nyhetsbrev.

Da får du gratis inspirasjon, tips & triks, refleksjoner, lifehacks, først tilgang på våre kurs, nyheter, rabatter og mye mer!