BESTILL TIME

Bli snusfri med hypnose: Start reisen mot bedre helse i dag

Bli snusfri

Å bli snusfri er en utfordring som mange ønsker å overvinne, men som ofte kan virke overveldende. Som psykolog har jeg hjulpet mange mennesker med å bryte avhengigheten av snus ved å bruke en spesiell tilnærming: hypnose.

Hypnose er en kraftfull metode for å takle avhengighet og endre uønskede vaner. I dette blogginnlegget vil jeg introdusere deg for hvordan hypnose kan være en vei til en sunnere og snusfri livsstil, samtidig som jeg presenterer vårt nye kurs for å støtte deg på denne reisen.

Hvordan fungerer hypnose for å bli snusfri?

Hypnose er en tilstand der du er dypt avslappet og fokusert. Under hypnose blir din underbevissthet mer mottakelig for forslag og påvirkning. Dette er grunnen til at hypnose kan være så effektivt for å bekjempe avhengigheter som snus.

I hypnose kan du erstatte gamle vaner og tankemønstre med sunnere alternativer. Dette gjør det lettere å takle trangen til å snuse og motstå fristelsen.

Introduksjon til Vårt Kurs: "Bli Snusfri med Hypnose"

For de som ønsker ekstra støtte på veien til å bli snusfri, har vi utviklet et spesialkurs: "Bli Snusfri med Hypnose". Dette kurset kombinerer kunnskapen og erfaringen fra psykologi og hypnose for å gi deg de beste verktøyene for å overvinne snusavhengigheten. Ønsker du mer informasjon om kurset, send oss en mail på [email protected].

Enkle Råd for å Komme i Gang

Hypnose kan være en kraftig hjelp på veien mot å bli snusfri, men det er også noen enkle skritt du kan ta på egen hånd:

  1. Bestem deg for å slutte: Det første steget er alltid å ta en fast beslutning om å bli snusfri. Sett en klar dato for når du skal slutte.
  2. Identifiser dine triggerpunkter: Finn ut hva som utløser ditt behov for å snuse. Er det stress, kjedsomhet, eller sosiale situasjoner? Ved å kjenne til triggerne dine, kan du bedre forberede deg.
  3. Erstatt snus med sunnere alternativer: Når du føler trangen til å snuse, prøv å erstatte den med sunne aktiviteter som å tygge sukkerfri tyggegummi, drikke vann eller trene.
  4. Få støtte: Snakk med venner og familie om beslutningen din og be om støtte. Å dele dine mål med noen du stoler på kan være svært nyttig.
  5. Vurder profesjonell hjelp: Vårt kurs, "Bli Snusfri med Hypnose," er utviklet for å gi deg den ekspertstøtten du trenger. Vi bruker hypnose, psykologi og vitenskapelig kunnskap for å hjelpe deg med å lykkes. Du kan også booke time (https://bookme.name/sigurdstubsjoen), hvis du ønsker en til en behandling.

Ta det Første Steget mot et Snusfritt Liv

Bli snusfri er ikke alltid en enkel reise, men med riktig støtte og verktøy kan det være oppnåelig. Hypnose kan være en kraftig ressurs for å hjelpe deg å bryte avhengigheten og oppnå bedre helse.

Så send oss gjerne en mail hvis du ønsker å utforske vårt kurs, "Bli Snusfri med Hypnose," som gir deg den veiledningen du trenger for å lykkes. Ikke utsett det. Ta det første skrittet mot et snusfritt liv i dag.

Husk, du har kraften til å forandre ditt liv og din helse. Vi er her for å hjelpe deg på reisen mot en sunnere og snusfri fremtid.

 Forfatter: Caroline C. Barca

Medforfatter: Sigurd Stubsjøen

For å bestille en time gå til vår online booking.

Bestill time

Er du ikke abonnent?

Her kan du enkelt melde deg på vårt nyhetsbrev.

Da får du gratis inspirasjon, tips & triks, refleksjoner, lifehacks, først tilgang på våre kurs, nyheter, rabatter og mye mer!