KURS

"Bli snusfri med hypnose"

 

 

Ta det første steget mot et snusfritt liv

Bli snusfri er ikke alltid en enkel reise, men med riktig støtte og verktøy kan det være oppnåelig. Hypnose kan være en kraftig ressurs for å hjelpe deg å bryte avhengigheten og oppnå bedre helse.

Så send oss gjerne en mail hvis du ønsker å utforske vårt kurs, "Bli snusfri med hypnose," som gir deg den veiledningen du trenger for å lykkes. Ikke utsett det. Ta det første skrittet mot et snusfritt liv i dag.

Husk, du har kraften til å forandre ditt liv og din helse. Vi er her for å hjelpe deg på reisen mot en sunnere og snusfri fremtid!

Bli snusfri med hypnose

Å bli snusfri er en utfordring som mange ønsker å overvinne, men som ofte kan virke overveldende. Som psykolog har jeg hjulpet mange mennesker med å bryte avhengigheten av snus ved å bruke en spesiell tilnærming: hypnose.

Hypnose er en kraftfull metode for å takle avhengighet og endre uønskede vaner. Her vil jeg introdusere deg for hvordan hypnose kan være en vei til en sunnere og snusfri livsstil, samtidig som jeg presenterer vårt nye kurs for å støtte deg på denne reisen.

Hvordan fungerer hypnose for å bli snusfri?

Hypnose er en tilstand der du er dypt avslappet og fokusert. Under hypnose blir din underbevissthet mer mottakelig for forslag og påvirkning. Dette er grunnen til at hypnose kan være så effektivt for å bekjempe avhengigheter som snus.

I hypnose kan du erstatte gamle vaner og tankemønstre med sunnere alternativer. Dette gjør det lettere å takle trangen til å snuse og motstå fristelsen.

Ønsker du å se hvordan en hypnose time (en til en) kan se ut? Se filmen fra da DagensNæringsliv-journalist Tore Gjerstad, prøvde hypnose for å slutte med snusen

Introduksjon til vårt kurs: "Bli snusfri med hypnose"

For de som ønsker ekstra støtte på veien til å bli snusfri, har vi utviklet et spesialkurs: "Bli snusfri med hypnose". Dette er et 2-dagers kurs, som kombinerer kunnskapen og erfaringen fra psykologi og hypnose for å gi deg de beste verktøyene for å overvinne snus avhengigheten.

Forbredelse før kurs start

Hypnose kan være en kraftig hjelp på veien mot å bli snusfri, men det er også noen enkle skritt du kan ta på egen hånd:

  1. Bestem deg for å slutte første kurs kveld! 
  2. Før kursstart legg merke til dine triggerpunkter. Når får du lyst til å ta en snus? Hvordan føles det i munnen dersom du ikke har en snus under leppa? Hvordan oppleves suget for deg, dersom det er lenge siden du har tatt deg en snus?  Er det stress, kjedsomhet, eller sosiale situasjoner? Ved å kjenne til triggerne dine, kan du bedre forberede deg.
  3. Om nødvendig erstatt snus med sunnere alternativer etter slutt datoen. Det beste alternativ er vann. Du kan også bruke sukkerfri sukkertøy og tyggegummi. 
  4. Gjør dine nærmeste klar at du skal slutte men ikke la dem gi deg ros for at du skal slutte. Vær stoisk. 
  5. Motivasjon kommer innefra, og noen ganger er det som motiverer oss ikke nødvendigvis de logiske ordene. Reflektere over hvorfor du har bestemt deg for å slutte og hva du må fokusere på når det blir tøft. 

Les om andres erfaringer

Hvorfor Latter Kan Være En God Medisin

Bli venn med din indre sabotør: Slik kan den hjelpe deg!

INTERESSERT I

"SNUSFRI MED HYPNOSE"

KURS, ONLINE?

Kunne du tenkt deg å være med på vårt "Snusfri med hypnose" kurs, men kan ikke komme til Oslo?

Registrer deg under om du kunne tenke deg kurset på nett. Er etterspørselen stor, vil vi prioritere å sett opp kurset parallelt med det fysiske kurset i Oslo. Vi vil da komme tilbake til deg med mer informasjon, om dette blir aktuelt.