BESTILL TIME
 

Bedre Helse

Ettersom jeg ble ferdig utdannet psykolog i 1993, har jeg hatt mange samtaler med mennesker som ønsker å forbedre sin generelle helse og velvære. En sunn kropp og et sunt sinn henger sammen, og det er mange faktorer som spiller inn. Her er noen tips og råd for å holde både kropp og hjerne i god form, og hvordan ulike aspekter av livsstilen kan støtte deg på veien mot en bedre helse.

Søvn & Hvile

Søvn er grunnlaget for god helse. Hvis vi ikke får nok søvn, påvirker det både humør og kognitiv ytelse. Det er viktig å skape gode søvnrutiner, som å legge seg til samme tid hver kveld og våkne til samme tid hver morgen. Unngå skjermer og tung mat like før leggetid. Søvn handler ikke bare om kvantitet, men også kvalitet. Prøv å finne en god balanse mellom aktivitet og hvile gjennom dagen, slik at du ikke er for sliten, men heller ikke for rastløs når kvelden kommer.

Difficult roads lead to beautiful destinations
Difficult roads lead to beautiful destinations

Fysisk Aktivitet

Regelmessig trening er bra for både kroppen og hjernen. Fysisk aktivitet bidrar til bedre humør og reduserer stress, samtidig som det styrker hjertet og musklene. Du trenger ikke å være superatlet for å få nytte av trening. En rask gåtur, yoga eller lett styrketrening kan gjøre underverker. Finn noe du liker, og gjør det regelmessig. Trening hjelper deg også med å sove bedre, så det er en vinn-vinn-situasjon. 

Personlig, trener jeg på "House of healt" i Oslo, og liker å benytte meg av PT. Dette er selvfølgelig ikke noe man må ha, det viktige er at du finner ut hva som passer deg best. 

Kosthold & Ernæring

Et balansert kosthold er viktig for å gi kroppen og hjernen den energien de trenger. Det betyr å spise variert, med rikelig frukt, grønnsaker, fullkorn, protein og sunne fettkilder. Prøv å unngå for mye sukker og bearbeidet mat.

Kosttilskudd

Noen ganger kan det være utfordrende å få i seg alle næringsstoffene gjennom kosten alene. Her kan kosttilskudd hjelpe.

Jeg anbefaler alltid å holde det enkelt og moderat, slik at du ikke får i deg for mye av noe. Dette er grunnen til at jeg liker, og bruker både MicroVitamin og SulforaPlus. MicroVitamin er en lavdose-multivitamin som er nøye sammensatt for å støtte kroppen uten å overdrive. I stedet for å erstatte en sunn diett, er MicroVitamin designet for å utfylle den, og gi deg det lille ekstra når kosten din kanskje ikke dekker alt. SulforaPlus inneholder Sulforafan, som man finner i korsblomstrede grønnsaker, som brokkoli, kål, grønnkål og mest rikelig i brokkolispirer. Sulforafan stimulerer produksjonen av antioksidanter, støtter kroppens naturlige avgiftningsprosesser, kan også bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom ved å forbedre blodkarets funksjon, redusere betennelse og senke oksidativt stress i hjerte- og karsystemet. Mange har også merket en forbedring på søvnen. 

En fordel med MicroVitamin er at den inneholder Trimethylglycine (TMG), som kan hjelpe med å øke styrke og utholdenhet under trening, og hyaluronsyre, som støtter hudens helse. Dette gjør at du får flere fordeler i én pakke, uten at det blir for mye eller for lite.

Difficult roads lead to beautiful destinations

Vurderer du å ta kosttilskudd?

Hvis du vurderer å ta kosttilskudd, er det alltid lurt å konsultere en lege eller ernæringsekspert for å sikre at du får det som er riktig for deg. Husk at kosttilskudd ikke er en erstatning for et balansert kosthold. De er et tillegg, ikke hovedretten.

Ønsker du å lese mer om eller prøve noen av vitaminene jeg bruker, kan du trykke på bildene lengre ned på siden. 

Siden jeg er så fornøyd med disse vitaminene, har de også gitt meg en rabattkode slik at du skal kunne få de billigere, om du ønsker å prøve de.

Rabattkoden for et abonnement av SulforaPluss er "stubsjoen24". Det gir deg 300 kr rabatt per forsendelse (hver 2. måned med 2 bokser) Første forsendelse i abonnement koster 396 kr inkl porto for alle.

Om du ønsker å prøve MicroVitamin, kan du bruke rabattkoden "SIGURDSTUBSJOEN", og du vil få 5% rabatt på første bestilling.

(Jeg kommer aldri til å anbefale noe jeg ikke selv bruker, eller kan gå god for 100%.)

Difficult roads lead to beautiful destinations

Mental Helse & Sosiale Forbindelser

Psykisk helse er like viktig som fysisk helse. Ta deg tid til å koble av og gjøre ting du liker. Sosiale forbindelser spiller også en stor rolle. Prøv å tilbringe tid med venner og familie, eller finn aktiviteter som lar deg møte nye mennesker. Hvis du føler deg overveldet eller stresset, kan mindfulness eller meditasjon være nyttige verktøy for å roe ned tankene.

Livsstil & Balanse

 

Husk at en sunn kropp og et sunt sinn handler om balanse. Ikke stress for mye med å få alt til å være perfekt. Små endringer over tid kan gi store resultater. Det handler om å finne det som fungerer for deg og å gjøre det beste ut av hver dag.

Difficult roads lead to beautiful destinations

 Jeg anbefaler også

 
Under finner du andre bøker og produkter jeg kan anbefale. Noen av linkene til produktene under, er affiliate linker. Noe som betyr at vi tjener en liten prosentandel, på salget. Når det er sagt, er dette bøker/produkterer jeg selv har lest/brukt og oppriktig anbefaler. Jeg vil som sagt aldri anbefale produkter jeg ikke står 100% inne for.
 
Trykk på bildene under for mer informasjon, og skulle du ha spørsmål, er det bare å kontakte oss.

 

Har du spørsmål?

Youtube: Mindfulness Living

Vil du lære mer om Mindfulness meditasjon og et liv basert på Mindfulness?
Følg linken (Youtube: Mindfulness Living) til Sigurds youtube kanal om Mindfulness Living.
Alt er på Engelsk på denne siden.

Youtube: Mindfulness Living