BESTILL TIME

Fremtidens bedrifter

- Ser verdien av sine medarbeidere, og investerer i hele mennesket -

Trivsel & kunnskap =

Et godt arbeidsmiljø!

 

Sykefravær kan koste dyrt

Visste du at en sykedag kan koste ca. 3000-4000,- per ansatt? Det varierer litt, og avhenger av forskjellige faktorer som om du har behov for vikar, lønnsgrunnlag, pensjonsordninger, og andre ytelser. Uansett hvordan man ser på det, vil det lønne seg på alle måter og for alle involverte, å jobbe forebyggende.

Vi er hele mennesker!

Hvis vi kun har fokus på tallene, vil vi potensielt gå glipp at de beste resultatene. Vi må ikke glemme at vi alle er hele mennesker. Om vi ønsker at våre medarbeidere skal yte sitt beste, må vi sørge for å se hele mennesket. Ønsker ditt firma å investere i de ansatte, og skape en arbeidskultur som fører til enda bedre resultater? Da har du kommet til rett sted!

F.G.F.L

"Fornøyde ansatte = Godt arbeidsmiljø = Faglig utvikling = Lojale medarbeidere"

 

Det er visse kriterier som skal ligge til rette for å skape et godt arbeidsmiljø, som igjen bringer frem det beste i de ansatte. Som vi har nevnt over, er en av faktorene, trivsel. En viktig ingrediens for å skape trivsel på arbeidsplassen er kunnskap. Det å føle at vi mestrer den jobben vi skal gjøre. At vi er trygge i oss selv, og vet at vi er dyktig på det vi gjør.

Så hvorfor tilby kurs og psykologtjenester til de ansatte?

Psykolog Sigurd Stubsjøen er ikke bare en av landets ledende eksperter innen NLP og hypnoterapi. Han har også en privat praksis i Oslo, jobber som kursholder, veileder for næringslivet, han har utviklet en hypnose- og NLP-utdanning og skrevet fire bøker. 

I tillegg til hypnose er hans tilnærmingsmåte svært vitenskapelig basert, han holder seg oppdatert på nyere psykologisk forskning, og liker å variere og eksperimentere.

Med over 30 års erfaring, kan psykolog Sigurd Stubsjøen bistå både med en til en samtaler for enkeltansatte og kurs som kan få frem det beste i deres medarbeidere. 

Dette er noe av det du investerer i:

  1. Ansattes trivsel! Å ha tilgang til en psykolog kan hjelpe ansatte med å håndtere stress, takle personlige eller faglige problemer og løse psykiske problemer. Dette fremmer trivsel og kan føre til økt arbeidsglede og produktivitet. 
  2. Forbedrede relasjoner på arbeidsplassen! Ved å ta opp personlige eller mellommenneskelige problemer, kan ansatte være bedre rustet til å navigere i relasjoner på arbeidsplassen, kommunisere effektivt og løse konflikter. 
  3. Å ta tak i utfordringer tidlig! Kan bidra til å forhindre fravær og «gjennomtrekk». Ved å tilby psykologtjenester vil ansatte tydelig se at de jobber for en bedrift som setter menneskene høyt.  Det er også mer sannsynlig at de vil bli i bedriften lenger. Samlet sett kan det å tilby psykologtjenester komme både ansatte og bedriften til gode ved å fremme trivsel, forbedre relasjoner på arbeidsplassen, redusere fravær og «gjennomtrekk».

Vær bedriften folk gleder seg til å jobbe for og med!

Det sier mye om verdiene til en bedrift, som velger å prioriterer å jobbe preventivt for å øke trivsel, styrke medarbeiderne og skape et godt arbeidsmiljø. Mye av denne jobben ligger i en god leder. Vi har derfor fokus på alle ledd i bedriften, spesielt på ledergruppen.

Forskningen bekrefter også at misnøye med lønn ikke er hovedgrunnen til at ansatte sier opp jobben sin. De fleste slutter fordi de mangler faglig utvikling og tilhørighet. Noe professor Anders Dysvik uttalte til forskning.no. Det fine med dette, er at man som leder har en stor mulighet til å påvirke om man får fornøyde og lojale medarbeidere. Så hvorfor ikke hente inn ekspertise som kan hjelpe nettopp deres bedrift med å nå dette målet? Vær den bedriften folk ønsker å jobbe i, og bli værende hos! 

Psykolog Sigurd Stubsjøen har i en årrekke jobbet med mennesker og er både psykolog, forfatter og en erfaren kurs- og foredragsholder. I bunn har han en vitenskapelig tyngde i sin undervisning, og holder seg hele tiden oppdatert på den seneste forskningen innen psykologi og relaterte temaer.

Hva trenger deres bedrift?

Sammen kan vi se på hva deres bedrift trenger hjelp til, og skreddersy en løsning for nettopp det. Ta kontakt om du/dere ønsker en uforpliktende samtale og mer informasjon om hva vi kan tilby. 

Mail: [email protected] eller telefon: 9212 6428. Ettersom Sigurd har mye å gjøre og ofte er opptatt, vil hans assistent Caroline hjelpe deg, slik at du får svar så raskt som mulig. 

Lengre ned på siden, finner du FAQ´s (ofte stilte spørsmål), som også kan gi noen svar.

Ønsker du at vi kontakter deg? Fyll inn kontakt informasjon nederst på siden, så hører du fra oss!

 

 

Ser frem til å høre fra deg! 

Til kontaktskjema

Kurs/Temaer

- Salgskurs/trening

- Arbeidsmiljø

- Hvordan bedre takle stress

- Lederutvikling

- Hvordan følge opp ansatte på en god måte

Ta kontakt for mer info

En til en

Har du ansatte som står i en krise, kunne ha nytte av salgstrening, gjøres klar til en forfremmelse eller trenger det lille ekstra? Sigurd tilbyr også en til en timer.

 

 

Ta kontakt for mer info

FAQ´s 

 Skulle du lure på noe annet enn det som er svart på under, så ikke nøl med å ta kontakt.

Vi er her for deg. 

Ønsker du å bli kontaktet?

Lurer du på hva vi kan hjelpe din bedrift med, eller har du spesifikke ting du trenger hjelp til?

Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat. Sammen kan vi skreddersy den beste løsningen for din bedrift!