Introduksjonskurs

"Selvhypnose

&

Mindfulness meditasjon" 

 

 

Oppdag kraften i ditt sinn: En reise i selvhypnose og mindfulness

Utforsk hvordan selvhypnose og mindfulness kan transformere din hverdag. Dette kurset introduserer deg til de grunnleggende prinsippene bak disse kraftfulle teknikkene. Lær hvordan du kan bruke selvhypnose for å sette klare mål og retninger i livet ditt, og oppdag hvordan mindfulness kan hjelpe deg med å oppnå en dypere aksept og bevissthet i nåværende øyeblikk.

 

BOOK PLASS!

Fordoble Effekten: Synergien av selvhypnose og mindfulness

 Når selvhypnose og mindfulness praktiseres sammen, oppnår du raskere og mer effektive resultater. Selvhypnose gir deg muligheten til å programmere ditt sinn med positive forslag og mål, mens mindfulness øker din evne til å akseptere og være til stede i øyeblikket. Denne kraftige kombinasjonen kan føre til betydelige forbedringer i stressmestring, selvbevissthet, og generell mental velvære.

 

En ny vei til mental klarhet og fokus

Dette kurset vil ikke bare gi deg verktøyene for å håndtere negative tanker og stress, men også en vei til å forme ditt eget mentale landskap. Gjennom praktiske øvelser og innsikt, vil du lære hvordan du kan anvende disse metodene for å oppnå større klarhet, ro og fokus i ditt liv. Bli med på en reise som ikke bare vil endre måten du tenker på, men også hvordan du opplever og reagerer på verden rundt deg.

Klar for å utforske ditt indre landskap:

Forberedelser til ditt "Selvhypnose & Mindfulness Meditasjon" kurs

Din reise med selvhypnose og mindfulness meditasjon begynner snart! For å sikre at du får mest mulig ut av denne opplevelsen, er det noen forberedelser du bør gjøre:

  1. Sett intensjonen din: Før kursstart - ta et øyeblikk til å reflektere over dine personlige mål for kurset. Hva ønsker du å oppnå gjennom å lære selvhypnose og mindfulness? Denne bevisstheten vil guide din læringsprosess.

  2. Skriv en journal: Vi vil dele ut skriveblokker, men omhu ønsker kan du også ha med din egen notatbok om du heller ønsker det. Dette er viktig, slik at du kan notere ned innsikter, tanker og følelser som oppstår under og etter kurset. Denne journalen blir et verdifullt verktøy for å spore din progresjon og refleksjoner gjennom din praksis.

  3. Komfort er nøkkelen: Siden en del av kurset vil innebære avslapningsøvelser og meditasjon, ta med et behagelig liggeunderlag. Dette vil hjelpe deg å opprettholde fokus og komfort under øvelsene, spesielt i lengre meditasjonsøkter.

  4. Åpenhet og nysgjerrighet: Kom til kurset med et åpent sinn og en nysgjerrig holdning. Vær klar for å utforske nye perspektiver og teknikker, og vær åpen for personlig vekst og endring.

  5. Praktisk kleskode: Kle deg i komfortable klær som tillater bevegelse og avslapning. Komfort er nøkkelen til å kunne slappe av og engasjere seg i øvelsene uten distraksjoner.

Ved å gjøre disse enkle forberedelsene, vil du få det meste ut av opplevelsen. Vi ser frem til å veilede deg på denne reisen til dypere selvforståelse og mental klarhet gjennom selvhypnose og mindfulness meditasjon.

JEG VIL VÆRE MED

INTERESSERT I  

"SELVHYPNOSE  & MINDFULNESS MEDITASJON"

 KURS, ONLINE?

Kunne du tenkt deg å være med på vårt "Selvhypnose & mindfulness meditasjon" kurs, men kan ikke komme til Oslo?

Registrer deg under om du kunne tenke deg kurset på nett. Er etterspørselen stor, vil vi prioritere å sett opp kurset parallelt med det fysiske kurset i Oslo. Vi vil da komme tilbake til deg med mer informasjon, om dette blir aktuelt.