1.600,00 NOK

"Motstand Møtt" - Online-kurs

Mestre målsetting og overvinn hindringer med online-kurset "Motstand Møtt"

Hva kan du forvente:

  • Konkrete verktøy for suksess
  • Klare mål, trydelige resultater
  • Gå fra visjoner til virkelighet
  • Handlekraft, ikke bare ord
  • 100% fornøyd garanti! (Er du ikke fornøyd innen 10 dager etter levert kurs, får du refundert kursbeløpet)

Klare Mål, Tydelige Resultater
Dette kurset er ditt skritt mot å mestre kunsten av målsetting. Med mer enn 30 års erfaring, deler psykolog Sigurd Stubsjøen praktiske strategier for å sette mål som ikke bare inspirerer, men også leverer konkrete resultater. Det er på tide å transformere dine ambisjoner til håndfaste resultater.

Fra Visjoner til Virkelighet
Utforsk en unik tilnærming til målsetting som har fungert for idrettsutøvere, næringslivsledere og enkeltpersoner som ønsker målbare resultater. Psykolog Sigurd Stubsjøen guider deg gjennom trinnene for å omdanne dine visjoner til mål du kan jobbe mot. Dette er kurset for de som søker ekte endringer, ikke bare ord.

Handlekraft, Ikke Bare Ord
Psykolog Sigurd Stubsjøen er ikke en typisk kursholder – han er en resultatorientert mentor som tror på handling, fremfor tomme løfter. Dette kurset er din nøkkel til å arbeide med en ekspert som ikke bare snakker om suksess, men som veileder deg gjennom konkrete steg mot målene dine. Hvis du vil ha resultater, velg en som leverer – velg Sigurd Stubsjøen og online-kurset "Motstand Møtt".

Konkrete Verktøy for Suksess. Dette kurset går utover bare teori – det gir deg konkrete verktøy utviklet av psykolog Sigurd Stubsjøen gjennom hans omfattende erfaring. Skritt for skritt vil du lære å anvende disse verktøyene for å overvinne hindringer, oppnå delmål og komme nærmere dine store mål. Handle med selvtillit og la verktøyene veilede deg mot suksess.